Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.sg wypuszcza nową grę? SevenCore

Emichu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SevenCore to darmowa gra MMORPG, gdzie technologia spotyka się z fantazją w wyjątkowym post-apokaliptycznym wszechświecie. Gra wyposażona jest w bogatą sieć towarzyszy ze zwierzakami które można ujeżdżać i zabijać, ma przekonującą fabułe oraz wbudowane PvP jak i PvE.

Na początku gry można wybrac jedną z trzech ras: Sion, Nuuk lub Brutus. Każda z tych ras ma swój własny, wyjątkowy styl, różnorodne umiejętności oraz wyposażenie. Gra daje szansę ujarzmić zwierzaki które potrafią nawet latać lub pływać, są to zwierzęta prawdziwe jak i mechaniczne. Można też zaangażować się w walki na lądzie, w powietrzu lub w wodzie, w zależności od stylu gracza.

Gra jest po angielsku, Closed beta będzie otwarta 16 lipca, po której wszystkie postacie zostaną skasowane, lecz Open Beta otworzy się 26 lipca, po której postacie zostaną zachowane już na stałe.

Link strony głównej: http://www.sevencore.asia/

http://www.youtube.c...player_embedded

http://www.youtube.c...player_embedded

Według mnie gra wygląda bardzo ciekawie, grafika wygląda świetnie... W ogóle zapowiada się nieźle ;) co myślicie?

(Jeśli zły dział to prosze przenieść)

emiiq.png

Zapraszamy na World of Metin2 :3!

metin2.co.nz

Opublikowano

Zagram tu na pewno! Uwielbiam gry typu fantasy. Są one ekscytujące, strasznie mi się podobają. Grafika jest powalająca, a jak widać na Officialnym Trailerze nie które elementy są wzięte z Metin2. Uważam, że warto w to zagrać. Ta gra ma swój jeden minus, jest po Angielsku. Dla tych co obcują z tym językiem na co dzień to chleb powszedni, zaś dla tych co mają z nim do czynienia tylko na lekcjach to może być problem. :P

Gra interesujące i ekscytująca.

Zagram!

Opublikowano

wybaczcie te orty ;p

Według mnie grafika lepsza niż w metku. Gra nie jest popularna bo jedyna wersja jaka dopiero wyszła to koreańska lub chińska, nie jestem pewna.. z tego co czytałam gra naprawde warta zagrania, a Chris pisał, że wszystko z item shopu można zdobyć w grze, więc problemu z tym za bardzo nie będzie, kasy nie trzeba będzie wydawać :). Team z TEC jest naprawhy jedyny w swoim rodzaju, bardzo pomocny, nie tak jak na serwerach gameforge, więc myślę, że gra będzie udana ;) Cieszę się jeśli ktoś z was zacznie grać, im więcej ludzi tym lepiej ;P

btw: wiem, że wstawiłam w dział metin2, ale biorąc pod uwagę fakt, że wydawaca Metin2 SG wydaje tą grę wstawiłam to na metina.. zawsze MOD może przenieść więc nie ma problemu :)

emiiq.png

metin2.co.nz

Opublikowano

Mam nadzieję, że większości z was się spodoba ;) mi siępodoba, i to bardzo, nie mogę się doczekać aż wyjdzie ;)

emiiq.png

metin2.co.nz

Opublikowano

W końcu doczekaliśmy się Metina 3. Grafika jak w metinie z paroma ulepszeniami .

Też tak myślę miałem to pisac :P

Gra jest bardzo słaba jak będzie po PL czuje że będzie popularna

PS nie wiecie gdzie kupić domenę .asia ? :D

Opublikowano

Gra wygląda ciekawie, i ma fajną oprawę graficzną:)

Pobiorę, i zdam relację !

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Opublikowano

Po skrinach nic ciekawego. Nadal wolałbym zabulić 40zł za wowa.

Chociaż jeśli byłoby to podobne do metina (non-target) to mogło by wyjść z tego coś ciekawego.

Bóg to twoje sumienie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

z tego co wiem to Open beta jest juz dostepne do sciagniecia. Closed beta bedzie trwalo jeszcze 3 dni. Jesli bedziecie chcieli grac na open beta trzeba bedzie usunac klienta closed beta. CB nie dziala na kliencie OB i na odwrot :P Nie wiem jak wam ale mi gra sie nawet podoba.. :) tak w ogóle to z tego co mówi team, zarejestowało się już ponad 500 polaków :D

emiiq.png

metin2.co.nz

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...